Twitch

Twitch 3.0.4

Bekijk direct gameplay-video's van je favoriete games

Twitch is de officiële iOS-app van de gelijknamige streaming video-website voor games. Bekijk alle content nu ook op je smartphone of tablet.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Ergonomische interface
  • Grote en actieve community
  • Vele uren gameplay-video's

TEGEN

  • Geen replay video's
  • Laat de titels van de streams niet zien
  • App crasht vaak

Goed
7

Twitch is de officiële iOS-app van de gelijknamige streaming video-website voor games. Bekijk alle content nu ook op je smartphone of tablet.

Bekijk je favoriete videogames

Met Twitch heb je toegang tot alle streams die op Twitch worden uitgezonden, direct op je mobiel. Bekijk de video's van spelers die je volgt en geniet van urenlang gameplay-video's op je mobiel.

De app heeft een handige zoekmachine waarmee je zoekt naar games en spelers. Als je inlogt op je account heb je snel toegang tot de spelers die je volgt. Heb je nog geen account, dan maak je die gemakkelijk aan in de app. 

Net als op de site kun je reageren op video's en chatten met andere gebruikers. 

Onder opties kies je in welke kwaliteit je de uitzending wilt streamen en deel je video's met vrienden via social media.

… in een schitterende interface

Twitch heeft een ergonomische interface waarin je gemakkelijk navigeert. Een zijbalk biedt toegang tot de verschillende afdelingen en opties (games, tv, inloggen, etc.). Ook is er een lijst met series en gesponsorde kanalen.

Video's worden gerangschikt op basis van het aantal kijkers die kijken.

Onmisbaar voor gamers

Twitch is de perfecte toepassing voor het bekijken van gameplay video's en het ontdekken van nieuwe games. Net als de website is ook de app goed georganiseerd en ergonomisch vormgegeven. Helaas heeft de app ook een aantal gebreken: er zijn geen replay video's beschikbaar, de titels van de streams worden niet weergegeven en de app crasht vaak.

Meeste downloads Games voor iphone

Meer

Beoordelingen about Twitch